Despre Noi

Magazinuldetenis.ro isi propune un concept nou pentru iubitorii de tenis.  Magazinul online va ofera o gama diversificata de produse de la cele mai cunoscute branduri din industria tenisului: Babolat, Wilson, Head,  Pacific, Tecnifibre, Pacific, Dunlop, Donnay. Ne preocupa calitatea relatiei cu clientii, de accea  lucram constant la imbunatatirea relatiei cu clientii si oferirea unor servicii de calitate.

Alege Magazinuldetenis.ro pentru:

Garantia Originalitatii Produselor

Garantam originalitatea produselor comercializate de Magazinuldetenis.ro. Produsele sunt aduse direct de la producatori si distribuitori autorizati.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

Satisfacut sau primesti banii inapoi!

Magazinuldetenis.ro va ofera posibilitatea de a returna in termen de 10 zile lucratoare produsele comandate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri pe care le veti suporta sunt cele de transport.

Navigarea Simpla si Facila

Ne-am straduit sa realizam un site pe care sa se poata naviga usor pentru a se gasi produsele dorite. Cu ajutorul filtrelor diverse si a ghidurilor am incercat sa va facilitam alegerea produselor dorite de dumneavoastra.

Comoditate

Comanda simplu de acasa, birou, la orice ora direct de pe site, adaugand produsul sau produsele dorite in cos. Fa-ti un cont si apoi plaseaza comanda completand cateva date esentiale pentru ca produsele sa ajunga la tine acasa.

Posibilitatea de a deschide coletul la livrare

Va oferim posibilitatea de a deschiderii coletului la livrare pentru a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta (nu prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic), nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Garantia Produselor

Rachetele de tenis au un termen de garantie de 30 zile de la data achizitiei. Va rugam pastrati factura sau bonul fiscal pentru orice reclamatie. Garantia se acorda doar pentru viciile de fabricare. Garantia pentru rachetele de tenis nu se acorda pentru defectele cauzate de folosire sau stocare necorespunzatoare, neglijenta, supratensionare la racordare sau reparatii improprii.