Cum Sa Alegi Geanta De Tenis

Dupa cum probabil stiti, alegerea gentii de tenis, pentru echipamentul sportiv (prosop, pantofi, gripuri, bautura) este importanta. Fie ca sunteti un jucator ocazional sau un jucator profesionist, fiti sigur ca veti gasi o geanta de tenis pe placul dumneavoastra pe site-ul Magazinuldetenis.ro.
Mai jos gasiti un ghid pentru alegerea corecta a gentii de tenis corespunzatoare nevoilor d-voastra.
Dupa ce va decideti ce marime de geanta va este necesara verificati sectinea Genti Tenis si alegeti modelul dorit.

- Genti tenis de 3 rachete

Daca sunteti un jucator ocazional care petrece putin timp pe terenul de tenis sau sunteti un incepator si probabil detineti una sau 2 rachete atunci alegeti o geanta de 3 rachete ( sau Pro Bag).
Daca te recunosti in descrierea de mai sus, vei avea indeajuns de mult loc sa iti pui in geanta 3 rachete de tenis sau 1-2 rachete, plus o gustare si ceva de baut.
Cu siguranta vei gasi si un buzunarel cu fermoar in care sa iti depozitezi cheile, banii, ceasul, etc. Si daca geanta de 3 rachete este alegerea ta.

- Rucsacuri

O alta alternativa ar putea fi rucsacul pentru rachete. In schimbul traditionalei genti de tenis, unii producatori au preferat sa aduca pe piata rucsacuri, indeajuns de incapatori pentru 2 rachete si alte cateva obiecte utile si accesorii de tenis.

- Genti tenis de 6 rachete

O geanta de 6 rachete (numita si Combi) va fi alegerea jucatorilor mai seriosi carora le place sa fie pregatiti cu cateva rachete de rezerva. Gentile de 6 rachete detin un compartiment pentru 2-3 rachete si un alt compartiment adiacent pentru alte 3 rachete sau pentru pantofi de tenis si haine de schimb, un sandwich sau alte accesorii de tenis.

- Genti tenis de 12-15 rachete

Jucatorii de performanta care au in permanenta mai mult de 3 rachete in geanta si au nevoie de echipament pentru diverse competitii, plecari in turnee vor alege gentile de 12 rachete, cunoscute si sub numele de SuperSix, SuperCombi sau MonsterCombi, in functie de brand.
Acestea sunt dotate cu un compartiment suficient de mare pentru 3-4 rachete si alte 2 compartimente la fel de mari, unde pot acomoda alte 6-8 rachete sau, chiar, echipamentul de schimb. Nu lipsesc, de asemenea, buzunarele pentru portofel, telefon, chei, etc. Fiind cea mai mare varianta de geanta este modelul perfect pentru turnee.

Pentru a proteja racheta de conditii extreme de caldura sau umezeala alege un termobag cu compartiment cu izolatie termica.